Hovedretter

Finder du ikke det du søger er du velkommen til at sende dit ønske til rudi@dirtyranch.dk

Flammegrillet og helstegt oksemørbrad

Flammegrillet – og helstegt oksemørbrad på middelhavsgrønt, Hertil  råbagte petitkartofler, krydderbagte tomater samt whiskysauce.
Retten serveres med årstidens salat af frisk grønt, vendt i vinegrete samt friskbagt brød og pisket smør.
Oksekødet skal skæres unde servering. Menuen kan serveres som “ta selv” eller tallerkenanrettet.
Se flere tips og tricks til hvordan du kan servere din menu på Dirty Ranch appen.
Efter aftale kan Menuen også serveres som Grillede steaks af oksemørbrad (225g) Dette indebærer at i selv skal varme kødet inden anretning.

259,00 kr.

All you can eat Spareribs

Dirty Ranch BBQ-Spareribs er garanteret møre og smagsfulde. Til menuen kommer bagekartofler med pisket smør og urte creme, samt whiskysauce – desuden kommer der Cole slaw, årstidens salat friske salat med vinegrete og friskbagt brød.
Vores hjemmelavet bbq-sauce er perfekt balanceret til kødet, og vi har ikke sparet på noget. .
Vi beregner 500g. spareribs pr. gæst. , ristede petitkartofler , coleslaw og whiskysauce.
(Pommes frites kan tilbydes som alternativ og som varm selv – vær dog opmærksom på at pommes frites ofte bliver bløde)
Du kan finde flere tips og trick for denne menu på Dirty Ranch Appen. 

199,00 kr.

Flammegrillet og helstegt Dirty Ranch Ribeye filet

Flammegrillet og helstegt Dirty Ranch Ribeyefilet på middelhavsgrønt. Kødet er særligt udvalgt for kødsmagen og mørheden – og er identisk med det vi serveres på Dirty Ranch Steakhouse som vores “Dirty Ranch Ribeye”. Husk kødet er mere fedtholdigt end oksemørbrad og det har det velkendte fedt øje. Dog indeholder Dirty Ranch Ribeyefilet ikke så meget fedtmarmorering som vores amerikanske udgave.
Til menuen kommer – Halve, grillede bagekartofler med dirty Aioli på siden. Desuden serverer vi mexikansk inspireret fløde sauce med tomat og ristet grønt, tomatsalat med mozzarella, balsamicoglace og frisk basilikum, friskbagt brød og pisket smør på siden.
Ønsker du din menu leveret som steaks i stedet, skal du være obs på at du selv skal varme bøfferne inden servering (Det er ikke svært)
Du kan finde tips og tricks til anretning og servering på Dirty Ranch Appen

269,00 kr.

Eldogryde med Baconmos og salat.

Herning mest velbevarede “nationalret” Fra legendariske tider på det gamle eldorado – Der hvor Dirty Ranch Steakhouse tog sin begyndelse. tilbage i 2015.
Kært barn har mange navne – Men retten er faktisk en velkendt klassiker som er at finde i kokkenes kogebog som carapulka, vii har selvfølgelig modificeret den en smule og lavet vores helt egen version med stykker af grisemørbrad, bacon, cocktailpølser, champignons og løg i tomat og paprikaflødesauce. Hertil Bagt baconkartoffelmos, årstidens salat, vendt med vinegrete, friskbagt brød med pisket smør.
Du kan finde anretnings tips og trikcs på Dirty Ranch appen.

169,00 kr.