Er i mere end 8 gæster?

STORE HOLD PÅ DIRTY RANCH

Hvis i er mere end 8 gæster på et selskab, anbefaler vi at i forudbestiller dette samme menu og at i arrangerer at i kan betale samlet – på denne måde kan du være sikker på, at alle får en god oplevelse. Her finder du sammensatte menuer i forskellige prisklasser, samt barpakker, til dig som ønsker at der er 100% styr på økonomien.

Jeg håber at du finder noget som passer til dit selskab – ellers er du velkommen til at kigge på menuerne nederst på siden, her kan du sammensætte din egen menu.

STOR HOLD MED FORSKELLIGE MENUER

Hvis I vil gerne bestille forskellige menuer, beder vi om, at du udfylder og returnerer vores bestillingslisten senest en dag før dit besøg, så vi kan forberede os til din ankomst.

Hvis I er flere end 8 personer, og vil gerne bestille forskellige menuer, vil bordet blive opdelt i separate borde med højst 8 personer på hvert bord. Vi sørger for, at bordene står ved siden af hinanden, så du er stadig en gruppe. Det kan f.x. være ved et langbord som er skilt, eller to lange borde ved siden af hinanden.

Hvorfor opdeler vi bordene på denne måde? For at sikre en smidig servering og undgå ventetid for vores gæster – da vores køkken kun kan håndtere et vist antal forskellige retter ad gangen, opdeler vi bordene for at sikre, at alle gæster ved samme bord modtager deres mad på samme tid. Du kan forvente 5-10 minutters ventetid mellem serveringen af hvert bord.

VORES BARPAKKER

Vi har lavet to forskellige barpakker, for grupper med mere end 8 gæster. Barpakker købes for minimum 3 timer.

BARPAKKE 1

Inkluderer fri øl (Royal Classic eller Pilsner), alle sodavand, juice og husets rødvin, hvidvin samt rose

Pris pr. time kr. 89,-
Barpakker købes for minimum 3 timer

BARPAKKE 2

Inkluderer

Fri øl: Royal Classic eller Pilsner, Heineken, Newcastle Brown Ale, Lagunitas IPA eller Edelweiss

Alle sodavand og juice

Husets rødvin, hvidvin samt rose

Et udvalg fra vores drinkskort, inkl. Gin Mango Hass, Astronaut, Dark ‘n’ Stormy, Gin Lemon, Vodka Cranberry, Bramble, Rum & Cola, Coconut Mule, Moscow Mule, Tequila Sunrise, Ginger Bee, Jack D’s & Cola og Gin Tonic

Pris pr. time kr. 129,-
Barpakker købes for minimum 3 timer