VORES HISTORIE

 

Denne bygning er en del af det gamle Laulund, en gård som kan deteres helt tilbage til det 16. år hundrede og her hørte det under Herregården Herningsholm.

Det meste af Herning midtby er efter signende bygget på jorder fra det gamle Ladelund. Der er sket meget i Herning siden gårmanden vendte jord ved hestetræk- Og i dag bor Dirty Ranch i den gamle bygning.

Her har vi bygget en resturant som fastholder en smule af fortidens minder, vi har bygget lamper af gamle fårerister, borde af støbejern fra en gammel jernfarbrik, udsmykning af et 200 år gammelt vandhjul- og meget mere.

Vores udtryk er råt og rustikt. Dirty Ranch er bygget med flid, mod, kærlighed og dybt venskab. Vi håber at du kan mærke kærligheden, som vi og vores venner har lagt i at bygge en resturant som er helt unik. Vi håber også at du har tillid til vores passion for mad og vores livsglæde. og at du som gæst, får oplevelsen af, at vi vil gøre alt for at skabe de perfekte rammer for dig og dine venner.

Vores bidrag er velhængt oksekød af god kvalitet, lækre retter af gode råvarer, liflige dråber, kolde drinks og et veloplagt personale, der uhøjtideligt hjælper til at skabe en underholdende oplevelse.

Din opgave er at bidrage med et smil, for det smitter, også kommer resten af sig selv.

Så slip hverdagen og lad glæden og latteren tage over. På den måde skaber vi en god oplevelse. Velbekomme.

Hilsen

Rudi, Trine & Adam