Bartender personale

Du har styr på at åbne og lukke baren. Du kan lave alle drinks på kortet – de fleste ud fra hukommelsen. Du kan free pure og du kan lave drinks og skænke i et højt tempo. Du kan bevare overblikket og er metodisk. Du forstår at give ordren videre og bede om hjælp. Du forstår at tid er det vigtigste parameter, når det kommer til at får skubbet drikkevarer over disken.
Du hader når du er bagefter og forstår at skubbe på personalet hvis dit bagbord er fuld.

Du har styr på barpakkerne og kan hurtigt instruere mindre erfarent personale i disse.

Vores to BARPAKKER

Barpakker sælges for MINIMUM 3 timer af gangen. Prisen er henholdsvis kr. 79,- pr time for den lille pakke og kr. 119,- for den store pakke. – Dvs. mindsteprisen pr. gæst for at vælge barpakke 1. er kr. 3 * 79 = 237,- Ønsker gæste flere timer ganges der op (79 * antaltimer).
Mindsteprisen for barpakke 2. er kr. 3 X 119 = 357,- Ønsker gæste flere timer ganges der op (119 * antaltimer).
DET ER IKKE MULIGT AT BLANDE DE TO BARPAKKER – OG DET ER IKKE MULIGT AT LAVE OM I SIN BARPAKKE MINDTVEJS, MED MINDRE MAN BETALER FULD PRIS for den dyreste barpakke..
Eks. bord. 1. har bestilt barpakke 1. i 4 timer. efter 2 timer vil de geren lave om til barpakke 2. Dette kan de godt, men fakturaen kommer til at lyde på 1 X 79 + 3 X 119 (4 timer i alt. og minimum 3 timer med barpakke 2.
Dvs. det er muligt at købe barpakke 1. i 20 timer o derefter barpakke 2 i 3 timer. Det er IKKE muligt at købe barpakke 1 i 20 timer og barpakke 2 i to timer. Man kan opgraderer fra 1 til 2. hvis man køber barpakke 2 i mindst 3. timer.

BARPAKKER SKAL BESTILLES AF HELE BORDET. og minimum for 4 gæster. Gravide, gæster som ikke drikker alkohol ol. kan undtages. Der er selvfølgelig undtagelser og vi er ikke sippede – Det er jer som skal løse opgaven, så brug jeres fornuft til at vurdere om gæstens hensigt er at snyde i hvilket tilfælde vi takker nej, ellers får solgt nogle barakker. 🙂
Det er ikke muligt at tilføje avancerede drinks til barpakkerne – tænk på arbejdsgangen og tænke på at gæster med barpakker bare ønsker at få noget hamret ned.

Der er Dirtyranch armbånd i den gamle metalreol, hvor kaffemaskinen står på.

Tiden for barpakken starter når første genstand skænkes og sluttes når tiden er udløbet.
VI INFORMERER IKKE GÆSTE OM AT DERES TID ER VED AT UDLØBE.
Vi spørgere om de vil købe en time mere når de ønsker mere at drikke og deres barpakke er udløbet og ellers kører vi bare det enkelte salg på deres regning.

Vores vine

Vin på glas.

Desuden har vi Husets hvidvin, Husets Rose, Riesling(Hvidvin) og Bellemare Chardonney(hvidvin) på glas.
Vi skænker både Rødvin, rose og hvidvin i ens glas og samme mængde. jf. videoen herover.

Cocktails kursus

Hos Dirty Ranch laver vi cocktails til vores gæster, du kan herunder, får du et lille kursus i cocktail viden.

Vores gæster kan bestille deres drinks som 1 liter.

HOW to pour beers

Remember to:

  • take a clean glass
  • pour in a 45 degree angle
  • make sure that the beer doesn’t touch the tap

Drinks biblotek

Se hvordan du laver de forskellige drinks!

Rom og cachaca

Suicide drinks (garenteret tømmermænd)