Bike Team Dirty Ranch

Velkommen til Bike Team Dirty Ranch.
Det glæder os, at du har vist interesse for at deltage i cykelløbet “Dirty in Paris 2021”.
Formålet med cykelløbet er ikke eksisterende, vi kan bare godt lide at cykle, og at bruge tid sammen. Vi samler ikke ind til noget og vi har ikke et højt helligt mål, andet end at lev og at mærke vi lever.
Dirty in Paris er en 9 dage lang cykeltur, som starter ud med grænsehandel ved Flensborg, hvor vi sikre os, at der er koldt øl, liflig vin, gin og tonic, masser af chokolade og hvad der eller skal til, for at kunne klare en cykeltur til Paris. Vi er seriøse omkring vores cykling, men der skal også være plads til en kold drink og noget godt mad efter en hård dags cykling. Derfor cykler vi max. 165 km. pr. dag.

Bike Team Dirty Ranch er for dig som kan lide at cykle, men som ikke er ekstrem. Det er for dig som ikke tror på at du kan, men som gerne vil ligge tid i det.
Det er for dig som gerne vil have et formål med din motion, men som ellers ikke mangler noget at lave, for dig som drømmer om en udfordring ud over det sædvanlige.

For at deltage skal du have adgang til en god cykel. Du skal have have mulighed for at bruge ca. 10-15 timer om ugen på at cykle, fra 1. marts til 1. juni.
Du skal kunne cykle 30 km. med et snit på 22 kmt. under normale vejrforhold og du skal kunne deponere ca. 10.000 til rejseomkostninger og tøj.

Vi benytter os af sponsor arbejde, men kun i det omfang, at vi får dækket omkostninger til tøj og hygge.

Vi ser frem til at du vil cykle med os.

Hilsen Jacob og Rudi.