Frokostordning “med sovs!”

 

En frokostordning hos Dirty Ranch MAD er bygget op omkring en rotation på 3 uger.
Hver dag i løbet af de 3 uger har sit eget tema.
Det kan være at maden er inspireret af et land, et stykke kød, en kultur eller en ny ide. Vores menusammensætning er forudbestemt for mindst 2 uger og højst 5 uger af gangen, så der er plads til en høj grad af fleksibilitet.

Udover over en frokostordning hos Dirty Ranch får din virksomhed også adgang til personalerabat i vores restauranter og igennem vores webshop. I får mulighed for, til tider at flytte jeres frokost til et restaurantbesøg, hvor I kan vælge fra a la carte kortet – hvis I eksempelvis får gæster eller bare trænger til at en anden oplevelse end kantinen.
Dirty Ranch er innovativ, nytænkende og arbejdsom – og med et twist af at være godt plantet med begge ben på jorden.

 

 

 

Hvad kan Dirty Ranch mere byde på?

Fleksibilitet ift. menuer, bestilling og ønsker.
Maden kommer anrette og klar på godt service – og forsvarligt pakket.
Mulighed for at tilkøbe friske juicer, frugter og andre forfriskninger på udvalgte dage.
Delikatesser og pålæg til hjemmet og til weekend fra egen produktion, leveret direkte til arbejdspladsen.
Rabatordning på restaurantbesøg og webshop til medarbejdere.
Firmagaver og opmærksomhedskurve.
Frokost ude.
Selskabslokaler.
Møderum med forplejning.
Firmafest og catering.

Prisen for en en frokostordning hos Dirty Ranch starter fra  57,00 + moms pr. medarbejder. Er I under 40 gæster skal I forvente et gebyr for levering.

Dirty ranch frokost ordning kan fx se sådan her ud:

uge 1

 Frokostordningen kommer med en forudbestemt Varm/lun ret. Du kan se forslag her under. Desuden serveres den lune ret med en stor salatbar, hvis I er over 40 gæster og hvis det er muligt. Er i mindre en 40 gæster laver vi et varieret forslag til salater. Desuden får I hver dag serveret 3 slags hjemmelavet pålæg, friskbagt brød og rugbrød samt dressinger og smør og om torsdagen for i hjemmebagt kage. 

 

 

 

Mandag
Kylling.
Nøgleord. Grillet kyllingebryst. Coq au vin, Dansk kylling, kyllingesalat med pesto, ovnbagt kyllingeoverlår – Unghanebryst Tarteletter m.m.

 

Tirsdag
Okse – og kalvekød “international”
Nøgleord. Rosastegt kalveculotte på rodfrugter, Lasagne, pariserbøf, burger, helstegt oksefilet, stroganof af oksemørbrad. Græsk farsbrød. Hakkedrenge i tomatsoovs m.m.

Onsdag
Tortillas/pandekager
Nøgleord. Kyllingesalat i tortillas, Burritos, sammel selv madpandekager. Røget dyrkølle i pandekage, Wraps med guacamole og salsa m.m.

Dagens kage.

Torsdag
Gryde – og fadretter. Alverdens gryderetter og retter i ildfastefade
Nøgleord. Kylling i fad med rodfrugter, Mørbradgryde, frikasse, tarteletter, Svensk pølseret, bolognaise, boller i karry, græsk moussaka.

 

Fredag
Smørrebrød. 3 stk. smørrebrød pr. mand.
Nøgleord. Æg og rejer, Roastbeef, dyrlægens natmad, fiskefilet med remoulad og rejer, skinke med italiensksalat og asparges, rullepølse med sky og løg m.m.